Pilvipalveluratkaisumme

OVH tarjoaa laajan valikoiman pilvipalveluja, joita voidaan käyttää tietojen ja sovellusten isännöimiseen, laskentaan tai suurien tietomäärien varastoimiseen. Tämä kaikki onnistuu nopeasti ja hyvin edullisesti.

Löydä sopiva pilviratkaisu

OVH:n Cloud eli Pilvi tarjoaa automaattisia ja joustavia palveluja, joita on mahdollista käyttää missä ja milloin tahansa. Olitpa sitten IT-päällikkö, kehittäjä tai yrittäjä, valitse tarpeisiisi ja vaatimuksiisi sopiva OVH Cloud.

Yksityiset ja julkiset pilvi-infrastruktuurit (IaaS)

Vertaile neljää ratkaisua

Hybrid Cloud

Ohjelmistoratkaisut pilvessä (SaaS)

Mitä pilvipalvelut ovat?

Eri tyyppisiä palveluja

Pilvipalveluratkaisut tarjoavat käyttäjilleen on demand -palveluja. Toimitusjärjestelmän teollistumisen ansiosta palvelut ovat suoraan käytettävissä. Kun asiakas on valinnut sopivan palvelun ja vahvistanut tilauksen, siirtyy pyyntö suoraan automaattisen järjestelmän käsiteltäväksi, ilman ihmisen väliintuloa. Tuotteiden äärimmäinen automatisointi tuo merkittävää nopeutta ja mahdollistaa käytön "self service" -tilassa, joka tunnetaan myös käsitteinä "on demand -palvelu" tai "as a Service" (*aaS) infrastruktuurin yhteydessä (IaaS), alustana (PaaS) tai ohjelmistona (SaaS).

Alhaiset ja joustavat kulut

Ennen aloituskustannukset saattoivat jarruttaa toiminnan käynnistämistä, pilvipalveluratkaisulla tätä ongelmaa ei ole. Lasku muodostuu käytön mukaan alusta lähtien. Jatkossa kulutusta voidaan muokata sen mukaan ovatko tarpeesi kasvaneet tai pienentyneet, ja maksaa näin vain toiminnan kannalta tarpeellisista resursseista.

Ei enää hampaiden kiristelyä laitteiston kanssa

Pilvipalvelut tarjoavat käyttäjälleen materiaalisen abstraktiotason, jonka ansiosta konesalin operoinnista ei tarvitse huolehtia lainkaan. OVH huolehtii täysin laitteiden hankinnasta ja ylläpidosta. Näin käyttäjän ei tarvitse vaivata päätään varasto-ongelmilla, korvattavilla varaosilla tai laitteiston hintojen vaihtelulla. Unohda infrastruktuurin hallinta ja keskity oman liiketoimintasi kehittämiseen. OVH hoitaa kaiken muun.

Valitse sovellustesi isännöintiin OVH, Euroopan johtava pilvipalveluntarjoaja!