Content Delivery Network (CDN)

VälimuistisäännötCDN:n välimuistisäännötCDN:n toimintaperiaatteeseen kuuluu välimuistittaa tiettyjä verkkosivuston elementtejä, kuten on kuvattu tällä sivulle, sivustojen avautumisen nopeuttamiseksi käyttäjille/vierailijoille riippuen heidän sijaintipaikastaan maailmanlaajuisesti.

Mitä elementtejä tarkoitetaan ja mitä sääntöjä noudatetaan?

Vastaukset löytyvät alla olevasta taulukosta:


GeoCache WebStorage InfraStructure
Välimuistitus Automaattinen Pyynnöstä Kustomoitu
Tiedot CDN ottaa huomioon automaattisesti ja välimuistittaa minkä tahansa yhteenkuuluvassa webhotellissa oleva tiedoston, joka vastaa annettuihin muoto- ja kokovaatimuksiin. Mikä tahansa tilauksen mukana tulleessa tallennustilassa oleva tiedosto replikoidaan kolmeen palvelinkeskukseen Roubaix'ssa, Strasbourgissa ja Beauharnois'ssa. Jos tiedosto vastaa annettuihin kokovaatimuksiin, se voidaan välimuistittaa liikenteenvaihtopisteissä (PoP) operaatiolla, joka luo weblinkin elementtiin, joka on näin välimuistitettu CDN:lle. Mikä tahansa yhteenkytketyssä levytilassa oleva tiedosto, joka vastaa annettuihin enimmäiskokovaatimuksiin. Tiedoston käyttöpäätös riippuu asiakkaan infrastruktuurinsa konfiguraatioon luomista säännöistä JA kustomoiduista backendin säännöistä, jotka määritetään asiakkaan hallintapaneelissa.
Tiedostotyyppi Kaikki kuva-, video-, ääni-, CSS- tai JS-tiedostot Kaikki vuokratulle levytilalle tallennetut tiedostot Kaikki yhteenkuuluvassa webhotellissa, palvelimella tai infrastruktuurissa olevat tiedostot
Tiedostokoko Eurooppalainen PoP 100 MB / Amerikkalainen-Aasialainen PoP 20 MB*


*: Mainittuja rajoituksia korotetaan pian, kun olemme saaneet lisättyä uutta infrastruktuuria liikenteenvaihtopisteisiin.