Content Delivery Network (CDN)

Sivustojen tietoturva



Kuinka suojella sivustoa hyökkäyksiä vastaan CDN:n avulla?


CDN:n hyödyt:


  • Vankka infrastruktuuri, joka suojelee sivustojasi ja sovelluksiasi.
  • Suojaus DDoS-hyökkäyksiä vastaan.
  • Palvelimesi kuorman helpotus parasta palvelutasoa ajatellen


Varma, maailmanlaajuinen infrastruktuuri


OVH:n omalle maailmanlaajuiselle verkolle rakennettu CDN suojaa luonnollisella tavalla webhotellit ja web-sovellukset.

Yli 19 liikenteenvaihtopisteellä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa voit tarjota todella korkeaa saatavuutta ja optimoitua palvelutasoa.

sisällönjakeluverkon turvallisuus



vähennä spämmiä

Suunniteltu estämään verkkohyökkäykset


Ilman CDN:ää, hosting-järjestelmäsi on alttiina DDoS-hyökkäyksille (”palvelunestohyökkäys”) joiden tarkoituksena on estää palveluiden tarkoitettu käyttö kyllästämällä verkkoyhteyden. Tämäntyyppinen hyökkäys tulee monesta suunnasta yhtäaikaisesti ja käyttäjät kokevat palveluiden hidastuvan merkittävästi ja jopa olevan kokonaan käyttämättömissä.

CDN suojaa sivustoasi hyökkäyksiltä vastaanottamalla hyökkäyksen aiheuttaman kuormituksen, jakamalla kuormitusta eri liikenteenvaihtopisteiden kesken, mikä auttaa omalta osaltaan ylikuormituksen ehkäisemisen. Haittaliikenne ei siis pääse omille palvelimillesi missään vaiheessa, joten ne pysyvät verkossa tarjoillakseen liikennettä ja sisältöä käyttäjillesi.




Vältä yhteyksien menetykset


Joissain tapauksissa palvelimen saturaation, prosessin, tai kasvaneen liikenteen vuoksi käyttäjälle vastaaminen voi viivästyä. Tässä tapauksessa CDN vastaa heille suoraan, sivu alkaa latautumaan, ja hostingillasi on lisäaikaa tarjota sivua vierailijalle.

vältä verkkosivun saturaatio