Content Delivery Network (CDN)

Nettisivusto nopeammaksiKuinka nopeutan sivustoani CDN:n avulla?


CDN:n hyödyt:


  • Web-sivustojesi vastausajat nopeutuvat.
  • Käyttäjäkokemus paranee.
  • Vähemmän lataamista, enemmän multimediaa ja rikasta sisältöä.


Sivuston latausajat nopeutuvat


OVH:n sisällönjakeluverkko mahdollistaa sinun optimoida verkkosivujesi ja sovelluksiesi suorituskykyä muuttamatta mitään: hostingiasi tai koodiasi. CDN on hostingisi (OVH tai muu) ja vierailijoidesi välissä kautta maailman. Se cachettaa sisältöä sitä mukaa kun vierailija pyytää sitä ja jakelee sisällön ennätysajassa käyttämättä hostingpalvelimiasi, mikä nopeuttaa sivujasi.

CDN sijoittuu hosting-järjestelmäsi (joka voi sijaita OVH:lla tai toisella palveluntarjoajalla) ja ympäri maailmaa sijaitsevien sivustokävijöiden väliin. Se välimuistittaa dataa ja palauttaa sen kävijöille ennätysajassa heti kun sitä pyydetään. Hosting-järjestelmä ei rasitu ja sivusto toimii erittäin nopeasti.

sivuston suorituskyvyn optimointi


sivuston suorituskyvyn nosto

Surffaajien vierailukokemuksen parantaminen


Mikä onkaan mukavampaa käyttäjälle kuin navigoida sivustolla, joka toimii moitteettomasti ja nopeasti?
Käyttäjäkokemuksesta web-sovelluksesi menestystekijä tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla.

CDN:ää käyttämällä voi, tapauskohtaisesti, nopeuttaa latausnopeutta moninkertaisesti riippuen sivuston tyypistä ja sisällöstä.Nopeampi latausaika, enemmän mediaa


Voit laittaa minkä tahansa tyyppistä sisältöä CDN:ään kuten videoita, kuvia, musiikkia, animaatioita ja mediaelementtejä.

Omalla CDN:llä sivuston käyttäjät pystyvät lataamaan sen sisällön nopeammin. Lisäksi, jos kyseessä on online-lähetystä varten kutsutut tiedostot (kuten suoratoisto), kohteet avautuvat nopeammin ja lähetys toimii moitteettomammin.

sisällönjakeluverkko