Yritys


16 maassa sijaitseva OVH on Internet-hostingin johtava palveluntarjoaja Euroopassa ja kolmanneksi suurin koko maailmassa. Sillä on 180 000 palvelinta, 17 konesalia ja maailmanlaajuisen valokuituverkon kapasiteetti on 3,5 Tbps. Yritys kasvaa eksponantiaalisesti ja sillä on yli 800 työntekijää ympäri maailman.

OVH:n menestys kumpuaa sen omalaatuisesta kehitysmallista, joka perustuu hostingtuotantoketjun kokonaisvaltaiseen hallintaan ja innovaatioihin. OVH tuottaa itse omat palvelimensa, huoltaa omat infrastruktuurinsa ja vastaa omasta asiakaspalvelustaan.15 vuotta innovaatiokehitystä


Vuodesta 1999 lähtien, jolloin harvat vielä näkivät alan potentiaalia, OVH on tehnyt Internetistä sellainen mikä se on tänään ja tulevaisuudessa. OVH tekee innovaationsa Internetin ytimessä, konesaleissa ja verkossa, ja kehittää lakkaamatta uusia työtapojamme ja elämäämme mullistavia palveluita. Yksilön ja vapauden kunnioitus sekä uusien teknologioiden tuominen kaikkien saataville on aina kuulunut yrityksen toimintamalleihin.

Lue lisää