Yritys


OVH on Euroopan johtava ja maailmanlaajuisesti kolmanneksi suurin hosting-palveluntarjoaja. OVH:lla on toimistot 17 maassa, 17 konesalia ja 250 000 palvelinta. OVH:lla ylläpidetään 18 miljoonaa verkkosovellusta ja käytössä sillä on maailmanlaajuinen kuituverkko, jonka kokonaiskapasiteetti on 5,5 Tbps. Työntekijöitä OVH:lla on maailmanlaajuisesti yli 1 400.

OVH:n menestys kumpuaa sen omalaatuisesta kehitysmallista, joka perustuu hostingtuotantoketjun kokonaisvaltaiseen hallintaan ja innovaatioihin. OVH tuottaa itse omat palvelimensa, huoltaa omat infrastruktuurinsa ja vastaa omasta asiakaspalvelustaan.15 vuotta innovaatiokehitystä


Vuodesta 1999 lähtien, jolloin harvat vielä näkivät alan potentiaalia, OVH on tehnyt Internetistä sellainen mikä se on tänään ja tulevaisuudessa. OVH tekee innovaationsa Internetin ytimessä, konesaleissa ja verkossa, ja kehittää lakkaamatta uusia työtapojamme ja elämäämme mullistavia palveluita. Yksilön ja vapauden kunnioitus sekä uusien teknologioiden tuominen kaikkien saataville on aina kuulunut yrityksen toimintamalleihin.

Lue lisää