Innovaatiot DNA:ssa


Ennakoinnin ja kyseenalaistamisen taito erottaa meidät kilpailijoistamme ja antaa meille pitkän etumatkan muihin markkinoilla. Markkinoita mullistavat radikaali-innovaatiot kuuluvat OVH:n luonteeseen. Käytännönläheiset ja päättäväiset tiimimme jäsenet optimoivat ja keksivät herkeämättä kukin omalla alallaan.
Jatkuvien innovaatioiden kehittely ei koske ainoastaan teknologiaa vaan se on yhteistä kaikille yrityksen ammattiryhmille. Jokaisella on mahdollisuus ja tilaisuus tuoda uusia ideoita.

Mielentilana intohimo


OVH:n työntekijöitä yhdistää intohimo, intohimo uusiin digitaalisiin teknologioihin, intohimo laadukkaiden palveluiden kehittelyyn ja tuottamiseen asiakkaillemme.

Se toimii moottorina, puskee meitä kehittämään taitojamme, etsimään huippuosaamista ja ylittämään rajamme.

Tiimityöskentely voimavarana


Olemme parempia yhdessä kuin yksin. OVH on tiimi, joka on suurempi kuin sen yhteenlasketut osat. Jokaisen osaamisen kunnioittaminen, luottamus ja yhteenkuuluvuus mahdollistaa yhteisten tavoitteiden saavuttamisen. Rikkautemme on ajatustenvaihto monimuotoisessa ilmapiirissä, mikä stimuloi toimintaamme. Jaamme osaamistamme ja kokemustamme päivittäin. Internetin tapaan työmme on osallistavaa yhteistyötä. Kollektiivinen voimamme syntyy jokaisen työntekijän kykyjen kukoistaessa.