Anti-DDoS >


Anti-DDoS UKK
Tekninen UKK


Kuinka paljon mitigaatio maksaa minulle?

Perusversio on ilmainen palvelimille jotka ovat tilattu 12 kuukaudeksi. Lyhyemmälle vuokrausajalle palvelu maksaa 1,20 €/kk. Jos palvelimella on ammattikäyttölisäpalvelu, Anti-DDoS sisältyy tässä tapauksessa koneen hintaan riippumatta uusinta-ajasta.

Onko mitigaatio pakollinen?

Mitigaatio on päällä OVH:n verkkoinfralle ja palvelimille koska ainoa keino suojata asiakkaitamme, on suojata koko infra. Tämän takia kaikkien palvelimien suojaus on tärkeää.

Onko palvelimeni suojattu vaikken tee mitään muutoksia asetuksiin?

Mikäli tarkkaa sääntöä mitigaatiolle ei ole valittu APIn tai Hallintapaneelin kautta, OVH noudattaa perussäännöstöä palvelimesi mitigaatiota varten. Tämä tehdään automaattisesti ja mitigaatiotasoa kasvatetaan kunnes haluttu lopputulos saadaan aikaiseksi.

Ajetaanko palvelimeni alas mitigaation aikana?

Säännöstöt on asetettu oletuksena siten, että mitigaatio suojaa portteja joihin hyökkäys kohdistuu, jättäen samalla muut portit auki. Tämä takaa palvelimien saavutettavuuden SLA:n mukaisesti.

Voinko määritellä mitigaatioasetuksia ammattikäyttölisäpalvelun avulla?

Ammattikäyttölisäpalvelu mahdollistaa sinun valita mitä säännöstöjä noudatetaan mahdollisen hyökkäyksen alkaessa, milloin tahansa. Jos asiakkaan valitsema säännöstö ei ole riittävä, OVH:n oma säännöstö käsittelee hyökkäyksen kunnes hyökkäys on laantunut: tämä mahdollistaa asiakkaan määritellä mikä on paras säännöstöratkaisu ennen OVH-säännöstön käyttöä.Etkö löydä kysymystäsi usein kysytyistä kysymyksistämme?

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse (09) 477 8910