Anti-DDoS-teknologia

Ainutlaatuinen suojausjärjestelmä hajautettuja palvelunestohyökkäyksiä vastaan

Thumbnail
Thumbnail

Pre-Firewall

Pre-Firewall-palomuuri on ensimmäinen VAC-järjestelmän osa. Se on täysin OVH:n hallinnoima ja soveltaa sääntöjä, jotka määrittävät paketteja Firewall Networkiin johtavia suodattimia (ks. alla). Nämä säännöt ovat sovellettavissa kaikkiin OVH:n ratkaisuihin. Kun hajautettu palvelunestohyökkäys tapahtuu, ensimmäinen palomuuri Pre-Firewall hoitaa osan suodatuksesta ja lähettää loput Firewall Networkiin, jonka säännöt ovat personoitavissa. Pre-Firewall-palomuurimme perustuu Arista 7508R -teknologiaan ja se voi saavuttaa 28,8 Tbit/s kommunikointikapasiteetin. Liikenne reititetään seuraavaksi VRF-eristyksellä järjestelmämme vaiheiden läpi.

Thumbnail

Firewall Network

Tämä on VAC-teknologian toinen osa. Firewall Network on ratkaisu, jolla voidaan rajoittaa alttiutta julkisesta verkosta tuleville hyökkäyksille. Se aktivoituu automaattisesti jokaisessa hajautetussa palvelunestohyökkäyksessä. Se on mahdollista konfiguroida luomalla jopa 20 sääntöä, joilla paketit voidaan suodattaa tarkemmin sekä palvelimen toimintaan mukautetusti. Ne vastaavat yhtä montaa erityistä valtuutusta, joiden avulla palveluasi voidaan suojata mahdollisimman hyvin. Tämä palomuuri aktivoituu automaattisesti jokaisessa hajautetussa palvelunestohyökkäyksessä eikä sitä voida kytkeä pois päältä ennen hyökkäyksen päättymistä. Tästä syystä on tärkeää pitää palomuurin säännöt ajan tasalla. Voit katsoa niiden konfigurointiin apua teknisestä ohjeesta.

Thumbnail

Shield ja Armor

Shield ja Armor tulevat mukaan kohdistetummissa hyökkäyksissä ja niillä voidaan keventää koneen suorittimelta osa suodatuksesta. Shield astuu kuvaan hyökkäyksissä, jotka toimivat peilaamalla vahvistettuna (DNS Amplification Attac, NTP Amplification). Armor on VAC-teknologiamme edistynein suodatin, joka astuu toimintaan kaikkein kehittyneimpien hyökkäysten mitigaatiossa.

Tutustu nyt teknologiaan, jolla hajautetut palvelunestohyökkäykset voidaan estää toimintaasi vaikuttamatta!

Thumbnail

Dedikoidut palvelimet