Hajautetun palvelunestohyökkäyksen hallinta

Tutustu vaihe vaiheelta OVH:n hajautetun palvelunestohyökkäysten pysäyttämiseksi kehittämään järjestelmään

Thumbnail
Thumbnail

Palvelin on toiminnallinen.

Palvelut ovat saatavilla Internetissä. Liikenne kulkee  runkoverkkomme  kautta, saapuu konesaleihimme ja verkkovastauksia lähettävä palvelin käsittelee sen.

Thumbnail

Palvelunestohyökkäyksen alku

Hyökkäys käynnistyy yhdellä tai useammalla verkkosivulla ja saapuu  runkoverkkoon. Kaistanleveyden lisäkapasiteetin ansiosta yksikään linkki ei ylikuormitu. Hyökkäys saavuttaa nyt palvelimen, joka aloittaa sen käsittelyn. Samaan aikaan liikenteen analyysi havaitsee hajautetun palvelunestohyökkäyksen ja käynnistää mitigaation.

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

Hyökkäyksen mitigaatio VAC-teknologian ansiosta

Mitigaatio tulee mukaan muutamassa sekunnissa. VAC-ratkaisumme imuroi sisään tulevan liikenteen. Näiden laitteistojen kokonaiskapasiteetti on 4 Tbit/s. Hyökkäys siis estetään sen koosta, kestosta tai luonteesta riippumatta. Oikeutettua liikennettä ei estetä ja se saapuu palvelimelle. Tätä prosessia kutustaan myös automaattiseksi mitigaatioksi ja se on täysin OVH:n hallinnoima.

Thumbnail

Palvelunestohyökkäyksen loppu

Hajautetun palvelunestohyökkäyksen käynnistäminen on kallista erityisesti, jos se osoittautuu tehottomaksi. Jonkin ajan kuluttua hyökkäys päättyy. Anti-DDoS-ratkaisumme poistuu käytöstä itsestään jääden kuitenkin valmiustilaan uuden hyökkäyksen varalta.

Thumbnail

Tutustu nyt teknologiaan, jolla hajautetut palvelunestohyökkäykset voidaan estää toimintaasi vaikuttamatta!

Thumbnail

Dedikoidut palvelimet