Anti-DDoS >


Suojaa infrasi OVH:n avustuksella
DDoS-suojauksen kuusi olennaisinta asiaa


Valitsemalla OVH:n palvelimen, saat käyttöösi mitigaatio-ominaisuuden. Alla annamme muutaman neuvon tietoturvallisuuden parantamisesta;


Katso alta 6 neuvoa parantamaan infrastruktuurin tietoturvaa ja OVH:n parhaat käyttö- ja suojausjärjestelmät.Tilanteesi Suosituksemme
OVH:n verkkopalomuurin asetukset Varmista, että ainoastaan autorisoidut ja tarpeelliset portit ovat aktiivisina palvelimella. Älä unohda yhtään porttia tai palvelua, jotta vältyt yhteyden katkeamiselta väärien asetusten vuoksi. Käytä verkkopalomuurikäyttöliittymää tai OVH:n APIa.
Palvelimen asetukset Palvelimiesi IP-asetuksiin liittyvien TCP- ja UDP-arvojen kustomointi /proc-hakemistossa, Linux-käyttöjärjestelmässäsi.
Julkinen ja yksityinen verkko Infrasi koostuessa useista palvelimista, käytä virtuaaliräkkiä kaikkien palvelintesi palveluiden kesken.
Kokeile pysyvää mitigaatiota Ammattikäyttö-lisäpalvelun avulla voit aktivoida mitigaation palvelimellasi ja varmistaa, että se toimii oikein VACin alaisuudessa. Ei enää ikäviä yllätyksiä hyökkäyksen sattuessa.
Hyökkäyksen tapahtuessa Seuraa tilannetta hallintapaneelissa ja näe koska se on palautunut. Oletuksena mitigaatio loppuu 26 tunnin kuluttua hyökkäyksen alusta.
Suunnittele yrityksellesi jatkuvuussuunnitelma Mikäli mahdollista, käytä kolmea palvelinkeskustamme infrastruktuurisi monistamiseen maantieteellisesti ja varmistat palvelun jatkuvuuden etukäteen.